Pakkolomailua

Yrittäjänä en arvannut koskaan joutuvani pakkolomaileen, tosin nyt en tarkoitakkaan sitä mitä monet luulevat. Yksinkertaisesti tämä päivä ja viime perjantai ovat menneet kotosalla. Syy on se että pojan hoitotäti on itse lomalla ja varahoitopaikka (mummula) on sairaana. Tiukasti sisätiloissa ei olla silti oltu vaan asiakkaita on palveltu normaalisti.

Hiihtoloman palvelen sopimuksen mukaan. Poika ja isäntä ovat lomilla. Kun lapsi on vielä pieni niin sitä haluaa välillä viettää aikaa sen kanssa, viikot on monesti pää kolmantena jalkana juoksua.  Nämä eivät luonnollisesti vaikuta töiden valmistumiseen, ne tehdään aina niinkuin asiakkaan kanssa sovitaan.

 

Uutuutena asiakkaille on etusivulla mainitsemani kuvakirja. Idea syntyi kun tein sukulaisille vihkisormuksen ja häissä mietiskelin että sormuksen työvaiheista olisi ollut hienoa ottaa kuvia ja tehdä niistä kirja. Teetettyyn sormukseen annetaan niin paljon jo suunnitteluvaiheessa joten kuvakirja on luonnollinen jatkumo.

Kirjassa on kuvia eri työvaiheista mutta tietoa myös käytetyistä raaka-aineista ja esim. tarkempaa tietoa kivistä.

Kirjan hinta on 50e ja se sisältää kuvia 15-25 riippuen työstä. Tämä ei ole tarkoitettu pelkästään avioliittoon purjehtijoille, myös muistosormuksen teettäjille oiva muisto, tai ihan kelle vaan!

 

Ps. Tykkää Silver Hyenasta Facebookissa! Sieltä löytyy ajankohtaiset tiedot ja paljon kuvia koruista. Silver Hyenan sivut näkee siellä myös ilman kirjautumistakin.