Korukurssi alkaa Petäjä-opistolla!

Uudet kurssit Petäjä-opistolla ovat olleet jo nähtävillä netissä ja paperiversiokin tulee ihan näillä näppäimillä postilaatikkoon.

Uutena kurssina mm. allekirjoittaneen korukurssi jolla teemme hopeasta viikinkiketjuja sekä punomme käsin helminauhoja. Helminauhoissa meteriaaleina ovat niin makeanvedenhelmet kuin kivihelmetkin. Käsinpunonnassa idea on siinä että jokaisen helmen väliin tulee solmu, helmiä ei siis vain pujotella nauhaan.

Ilmoittautuminen alkaa 14.8.

Lisätiedot

 

Syksy tuo muitakin muutoksia. Paja on tästä lähtien auki vain sopimuksen mukaan. Markkinoita ja muita menoja on niin paljon että en voi pitää putiikkia auki tiettyinä aikoina. Myös pajalla on ollut niin vähän kävijoitä että aukioloajat ovat turhia. Minut saa kiinni puhelimella ja sähköpostilla. Voi ottaa yhteyttä myös viikonloppuisin, myös tällä tavalla voin helpommin lähteä asiakkaan luokse.

Ohessa yksi viimeaikaisimmistä töistäni. Riipus on 65-vuotislahja, taakse on kuvioitu ”65”. Onyksiin on kaiverrettu lahjansaajan nimikirjaimet. Yksinkertainen ja kaunis, sopii käytettäväksi arkena ja juhlatilaisuuksissakin.